Lösningar

RVM Systems har din lösning för ditt pantsystem. Vi har produkter för både kvartersbutiken och stormarknaden. Våra maskiner är snabba och säkra i drift. Maskinerna är enkla att använda både för kunder och för butikspersonal.

Våra bakrum är yteffektiva och enkla att rengöra och underhålla. Vårt modulbaserade system gör att vi kan anpassa vår lösning till butiksyta och pantvolym. Våra maskiner har peksärmar vars innehåll kan anpassas efter butikens önskemål.

Det går att lägga till obegränsat antal donationsmottagare för pant. Alla maskiner övervakas via internet och man får reda på antal hanterade enheter och eventuella felmeddelanden.

Vi är stolta av att kunna säga att vi har de bästa lösningarna.

Butiker har olika behov. Med erfarenhet från tusentals levererade system och förståelse för kundernas behov så garanterar vi den bästa lösningen.

Efter mer än 20 år inom branschen har RVM Systems förvärvat exceptionell hög kompetens och är en av världens ledande aktörer.

Vårt fokus är att göra returhandteringen så lett och lite tidskrävande som möjligt. Vi arbetar för att ge varje butik en funktionell och kostnadseffektiv lösning som sparar personal för onödig användning i tid på returmaskinen.

 

Användarvänlighet

Pantningen fungerar snabbt och enkelt för kunderna och både kunder och personal kan enkelt navigera via de tydliga instruktionerna på pekskärmen.

Funktionell säkerhet

Vi använder liknande sorts teknik i alla våra maskiner oavsett maskinstorlek för att säkerställa funktion och effektivitet.

Flexibilitet

Produkterna är modulära och det är möjligt att utöka när nuvarande lösning inte räcker till. Lösingen kan anpassas efter installationsutrymmet.

Pris/ prestandaförhållande

Lösningarna ger utmärkt värde för pengarna givet den ursprungliga investeringen och underhållskostnader under hela livscykeln .

Spar utrymme, pengar och tid effektiva komprimatorer

  • Spar plats och pengar upp till 30% mer emballage i varje kärl.
  • Spar tid och pengar – avancerat software, samt optimal släpppunkt, gör så att kärlet fylls HELT UPP utan behov av skakning av kärlet.
  • Spar plats och pengar för du antagligen behöver en mindre maskin än tidigare då emballagen kan utnyttjas fullt ut.
  • Spar pengar på mindre mängd emballagematerial
  • Spar tid och kostnader för butikspersonalen så de kan koncentrera sig på kunderna och butiksdrift i allmänhet istället för att lägga mycket tid på pantmaskinen.
  • Visste du att Returpack betalar mycket högre hanteringsersättning till butiker som har en komprimerande pantautomat?

Utan att göra avkall på kvaliteten i mindre utrymmen

RVM system använder samma sorts teknik för alla våra maskiner. Detta säkerställer kvaliteten, effektiviteten och tillförlitligheten  för både mindre och större maskiner.

 Flexibla monteringsalternativ möjliggör effektiva system, även på platser där utrymmet är begränsat.- vår mest kompakta maskin med integrerad komprimator för både PET flaskor och metallburkar är endast 75cm bred och 90cm djup.

Kontakta vår säljare för att hjälpa dig att hitta den bästa pantlösningen.

Leverans av RVM Systems maskiner inkluderar alltid

12 månaders full produktgaranti

Garantin omfattar alla komponenter.

p

Garantin omfattar alla komponenter inga undantag.

Vi utbildar butikspersonalen i samband med installationen gratis.

Telefonsupport

Kunnig telefonsupport under butikens öppettider.

Bästa pris/ prestanda förhållande

Ett pris tydligt vad som ingår.

RVM Systems återvinningsstationer

 

Snygg och funktionell återvinningsstation som ser till att området kan hållas rent och snyggt, Återvinningsstationen tjänar också som en utmärkt marknadsföring och en kundservice som uppskattas av konsumenterna.

Återvinningsskåpen kan sättas in i väggen och tillsammans skapar det enkelhet för kunden som kan lämna sina batterier, lampor etc vid samma tidpunkt som sina dryckesbehållare.

Exempel installationer

Kan vi erbjuda dig din nya pantlösning?